Last update Maa 05 apr 2021

Gastenboek


Enkele reacties van bezoekers van Ca'Beto:
Na de vele verhalen van en over de historie van het ontstaan van de B & B Ca'Beto werd het de hoogste tijd om poolshoogte te gaan nemen bij Inge en Rolf. Hoge verwachtingen maar niets te veel gezegd.
Wij verbleven in het met oog voor detail ingerichte appartement Dante. De avond van aankomst genoten wij van de italiaanse kookkunst van Inge. De volgende ochtend een perfecte start met een uitgebreid ontbijt.  
Behalve de paradijselijke locatie van Ca'Beto bleken, wie had anders verwacht, Inge en Rolf zeer goed ingeburgerd te zijn in de directe omgeving en daarbuiten.
Met uitgebreide informatie van beiden bracht ons dat, al dan niet tezamen, op unieke locaties. Extra dimensies waren de mozaiken(met uitleg Rolf) in Sant'Angelo in Vado, de wijnproeverij(om de hoek) en een diner bij Casa della Tintoria te Urbania. Exquise kwaliteit en een feest voor het oog voor een prijs 'next to nothing'. Dit is vakantie zoals vakantie bedoeld is  Fam.van Buuren
we hebben genoten van alles:het eten, de rust, de natuur, het gezelschap,ons appartement,de wijn, de exursies,en de prachtige verhalen die hier bij hoorden, complimenten.
Het was voor ons een geweldige ervaring en het heeft ons heel goed gedaan. Bedankt voor deze geweldige vakantie.
Arie en Jose.
Wij zijn weer heelhuids thuis gekomen en kijken terug op hele mooie weken in Italië. We hebben weer erg genoten bij jullie en wat hebben we het getroffen met de gasten uit den Haag die ook bij jullie waren!
We hebben hier ontzettend koud weer en om de kou te verdrijven heb ik gisteren Melanzane alla Parmigiana gemaakt. Het was of ik weer in jou keuken stond Inge,  samen met Ginette. Dat was een groot succes die middag en avond! We hebben ook erg genoten van de deskundige rondleidingen van jou Rolf! En de diners van jou Inge waren weer meer dan voortreffelijk!
Freek en Winy
We were very happy to see you, though our stay was rather short, and to see that your dream has indeed come true, despite the hard work...
We enjoyed the beautiful region, the interesting visits and of course, Inge's gorgeous cooking! Juliana and Jean Yves, Versailles
We hebben genoten van de aanwezigheid op Ca’Beto; de gezelligheid, de informatie over omgeving, de excursies, en ook de onverwachte dingetjes zoals Opera gevolgd door Theater…
Daarnaast hebben we natuurlijk optimaal genoten van ontbijt en diner.
Wij kijken terug op een heerlijk weekje bij jullie.
Nogmaals hartelijk dank.
Josette en Paul
Een deel van het gedicht van Jan en Tonny over Ca'Beto:
Sant'Angelo in Vado is de naam van de stad,
die sedert haar eerste bezoek geen gelijke heeft gehad.
Waarvan het onringende land zich glooit en plooit
tot schoonheid, zelfs als het met veel sneeuw is getoooid.
Dat is het land dat twee mensen zo boeide,
toen ze zochten naar bodem van hun beider voortbestaan,
dat geluksgevoel stroomde en zelfs overvloeide.
Ze wisten het zeker en zijn hun gang gegaan.
Kun je dit delen, overbrengen aan anderen? Neen, dit kan niet.
Wel gastvrij tonen waar je van geniet.
Beide teams hebben de tocht over God's oververhitte wegen doorstaan en genieten nu, in de schaduw, van een glaasje wijn, mijmerend over "vervlogen" tijden.
Wij hebben ons kostelijk vermaakt, mede dankzij jullie teamprestatie. Onze dank is groot.
Groeten, Jacqueline, Henk, Nico en Els
Langs deze weg willen Jacqueline en ik jullie nogmaals bedanken voor de fijne dagen bij jullie in Ca Beto. Een heerlijke tijd gehad, veel gezien van de omgeving (en veel geleerd), heerlijk gegeten en gedronken, kortom voor ons een vakantie zoals deze moet zijn.
Groeten Henk
We zijn inmiddels alweer een paar dagen thuis, maar zijn nog helemaal in de ban van de verhalen over de Malatesta’s en Montefeltro’s. We hebben geweldig genoten van jullie gastvrijheid, mooie verhalen en de met veel liefde en aandacht gemaakte maaltijden. Zo verrassend!  Op dit alles kunnen we nog lang teren.
We hebben ook nog een goede week in Toscane gehad, Pisa, Lucca, Firenze, Volterra en Siena gezien…..maar wat misten we de prachtige verhalen, die alles verlevendigen. Wel héél veel toeristen!
De terugreis was zeer regenachtig, kil en met heel veel files.
Maar op jullie warmte en gastvrijheid kunnen we nog lang teren!

De hartelijke groeten, ook aan Duca,
Betty, Henk en Rogier
Rolf en Inge ,  we kijken terug op een prachtige vakantie in Italie .
Hieraan hebben jullie ook een belangrijke bijdrage geleverd.
Het was absoluut top bij jullie waarvoor nogmaals onze dank.
Tot ziens en wellicht zien we elkaar nog een keer.
Vr gr Herman en Ali
We zijn alweer enkele dagen terug in Nederland, maar onze derde vakantie in Ca' Beto zit ons nog vers in het geheugen !
Bedankt voor jullie geweldige ontvangst, gastvrijheid en warmte ! We hebben dit jaar weer genoten van de beide B&B-kamers en nu ook van het prachtige appartement boven : heerlijk ontbijten in het zonnetje met de roep van de koekoek op de achtergrond. 's Avonds overheerlijke maaltijden bereid door Inge ( met zwaardvis, zeeduivel, groene asperges, liscaro, olijven, tiramisu, wijn, kersenlikeur en kruidenthee ).
En na een prachtige wandeling vanaf jullie heuvel met cyclaam, orchidee, wilde helleborus, rode klaproos, zevenster enz. stonden we oog in oog met twee reeën op jullie erf !!!    Om nooit te vergeten !
De stadjes Peglio, Urbania, Urbino, Sassocorvaro en Sansepolcro met o.a. hun kerken, fresco's, burchten gingen dankzij de sublieme uitleg van Rolf voor ons leven. Vermakelijk was het volksfeest Palio della Rana met kikkers in Fermignano. Kortom het was weer een indrukwekkende vakantie en een ontspannen verblijf in jullie woning ! Arriveder ci .Bert en Roosje Veenendaal
 
Jullie prachtige stek is ons heel goed bevallen.Het uitzicht alleen al en jullie goede verzorging.
Vooral ook de inzet om het iedereen naar het zin te maken.Jullie hebben op de beurs ook niet overdreven hoe mooi het daar is
We hebben genoten en we waren ook nog nooit viertiendagen op een plek gebleven.Inge hoe staat de roos er bij ruikt deze nog .

Ik ga van de week de likeur maken van de citroenen.Het weer hier is knudde harde wind en regen ik wil hard lopend weer terug.Nogmaals bedankt voor de mooie tijd en lieve groetjes van Herman en Coby.
We hebben nog heel veel nagepraat in de auto over ons geweldig verblijf bij jullie. Wat hebben we ontzettend genoten!!!! Nogmaals heel hartelijk dank voor alle goede zorgen, de prachtige rondleidingen en het verrukkelijke eten!!!!!!
We komen vast terug!
We wensen jullie nog een hele fijne tijd toe met alle nieuwe gasten.
Hartelijke groet,
Freek en Winy
Wij hebben heel erg genoten van ons verblijf in jullie paradijsje. De rust, gastvrijheid, natuur, cultuur en vriendschap waren hartverwarmend. We komen zeker nog eens terug en zien jullie in januari.
Bedankt voor de mooie tijd en de groetjes aan Duca en Sabine!
Groeten van Afra en Hans Besseling
Beste Rolf en Inge,
Weer terug in het natte en koude Nederland dringen de herinneringen aan onze eerste vakantie in Italië zich aan ons op.
We missen het weer, de uitzichten, de mensen en het leven "buiten". We hebben tijdens onze vakantie vier adressen aangedaan in Italië. Allemaal met hun eigen charme, maar er is maar 1 plekje dat ons echt heeft gegrepen en dat is Ca'Beto.
Jullie zijn dus nog niet van ons af, want we komen terug.
Inge, bedankt voor het lekkere eten. Rolf, bedankt voor de uitleg tijdens de excursies. Duca, bedankt voor de "kusjes" en de "pootjes". Allemaal bedankt voor de gastvrijheid.
Ad en Riet Bakker
Hallo Rolf en Inge.We zijn weer thuis sinds gisteravond.
Nadat we bij jullie weg zijn gegaan hebben we wat rondgezworven, maar konden niet zo'n prachtige plek vinden als waar we vandaan kwamen!!!! Nogmaals: we hebben bij jullie een fantastische vakantie gehad en zullen jullie plekje zeker aanbevelen bij anderen.
Voor nu veel groeten (ook voor Duce) en mogelijk tot in november.
Liefs, Rob en Jolanda

Terugkijkend hebben we ongelooflijk genoten van de weken bij jullie. De afwisseling tussen rust en excursie was heel waardevol. De foto’s zijn een verslag van twee supergave weken.We hopen jullie zeker te ontmoeten in november
Marina en Henk Wim, Veenendaal
Van tevoren weet je nooit wat je te wachten staat.
We reden na half juni dus naar ’t Zuiden zoals dat vaker gaat.
In Angelo in Vado wisten we geen weg.
We kenden daar natuurlijk heg noch steg,
dus belden we ’t nummer van familie Smit.
Rolf kwam en vervolmaakte onze rit
door na ons urenlange reizen
de weg naar zijn gastvrije huis te wijzen.
Vanaf die tijd hebben Hilde en ik vernomen
dat we niet voor niets naar Vado zijn gekomen.
Inge en Rolf hebben ons zeer verwend.
In dit gebied hebben we toen en nu verkend.
Duc Federico heeft hier eens jarenlang geheerst,
maar Rolf heeft, omdat hij zijn stiel zeer goed beheerst
ons laten zien wat dit gebied zoal omvat
en Inge bracht ons ook een heel nieuw pad.
Jullie zorgden voor een onvergetelijke week,
vormen een toegevoegde waarde voor deze mooie streek.
Dank voor dit blijvende geschenk,
waar ik in de toekomst zeker nog wel weer aan denk.
Het blijkt dat nuchtere Hollandse mensen
kunnen uitstijgen boven hun verste wensen.
PB
Nogmaals hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid. We hebben genoten van ons verblijf in Ca’ Beto. Het ontbijt en de diners waren voortreffelijk. De kamer “Rossini” is ons goed bevallen en de locatie van Ca’ Beto is prachtig gelegen in een rustige omgeving met een prachtige natuur en boeiende vergezichten. Ook hebben we genoten en veel geleerd van de door jullie aangeboden excursies. Met name de verhalen tijdens de trip naar San Leo waren boeiend. Marian en Willem van Viegen Veenendaal
Ingrediënten van een kerstvakantie in Ca Beto: het was als een spannende tocht door een dagelijks wisselend menu. Veel cultuur en geschiedenis, ook die van vòòr de Romeinen, onverwachte bezienswaardigheden: een kerk met letterlijk een dubbele (mozaïek) bodem, een opgraving nog niet open voor publiek maar wel voor de gasten van Rolf en Inge, een bidkapel in een stil hoekje van het paleis van Urbino dat je alleen vindt met een gids; een feest met honderden heksen. De inwendige mens wordt door Inge goed verzorgd met originele Italiaanse  gerechten. Zelfs in de winter tovert zij nog ingrediënten uit haar moestuin. De bijzondere kijk op voeding en gezondheid maken de maaltijden behalve smakelijk, ook nog eens interessant.
De gastvrijheid is  in Ca Beto een ruim begrip: het betekent ook 's avonds laat opgehaald worden wanneer de auto het dikke pak sneeuw niet meer trekt.
Familie Plet, Amerongen
Ciao Inge en Rolf ,
We hebben wederom genoten van jullie gastvrijheid ; van jullie idyllisch huis met de vrolijke Labrador, Duca ; van de schitterende omgeving ; van Rolfs grote kennis tijdens de excursies ; van de heerlijke maaltijden bereid door Inge ( o.a. truffels, zeeduivel, asperges, venkelsalade, tiramisu) ; van de prachtige heuvel, waarop jullie wonen en tuinieren ; van de verrassende workshop gegeven door  Inge ' rozencreme maken' .
Kortom we zijn weer zeer tevreden, bij jullie te gast te zijn geweest in je sfeervolle  Bed&Breakfast onderkomen.
We hopen volgend jaar weer te komen, want we zijn nog lang niet uitgekeken in de Marche.
Met een stevige poot en lekkere knuffel voor Duca en de hartelijke groeten voor jullie. Grazie mille per l'ospitalita !
Met veel liefs van Bert en Roosje Wisgerhof . Arriveder ci

Wij hebben het bij jullie geweldig fijn gevonden, wat een gastvrijheid en zorg! De excursies en etentjes waren ook zo heerlijk ontspannen en gezellig. Jullie huis, het appartement, is geen neutrale plek gebleven, maar een plaats van vriendschap waar we vaak aan terug denken. Overigens heb ik op basis van je gerechten ook al wat ge-experimenteerd, o.a. met tartufata. En de schapenricotta van de biologische markt smaakt heel lekker met de acaciahoning uit Urbania.
De limoncello hebben we nog niet geproefd,  Wel heb ik inmiddels mijn parfum geprobeerd, en daar ben ik heel enthousiast over. De rozemarijn komt wel redelijk sterk naar voren, de volgende keer doe ik er iets meer bloemendruppels bij. Maar het is een heerlijke frisse parfum geworden.

Leo en Mirjamruud en gerrie hardeman


In het voorjaar, mei, brachten wij 3 weken door in het appartement Raffaello van Rolf en Inge Smit. Het huis Ca’Beto ligt in een prachtige omgeving, midden in de natuur en toch maar zo’n 10 minuten rijden tot St. Angelo in Vado, een echt Italiaans dorp, waar wel alle benodigde winkels zijn te vinden. Je kunt er op enkele terrasjes lekker koffie drinken en wat eten. Het appartement, met een eigen opgang, is smaakvol ingericht en ziet er gezellig uit. Vanuit de woonkamer kijk je uit over landerijen en heuvels en het raam in de slaapkamer heeft een klein stukje bos als uitzicht. Het huis is omgeven door een groot terras en een lieflijke tuin met rozen en lavendel. In de omgeving vind je aardige kleine plaatsen waar je heerlijke maaltijden kunt gebruiken en waar tussen de middag het halve dorp zit te lunchen. Verder zijn de plaatsen Urbania en Urbino, ‘t laatste wat meer toeristisch maar met een grote kathedraal en mooi museum, zeer de moeite van een bezoek waard. Voor wie wat verder wil rijden is er veel te zien in de omgeving. Kortom een goed adres met voor elk wat wils: rust, natuur, cultuur en met recht genieten van La Dolce Vita!  
Ruud en Gerrie Hardeman, Veenendaal.Kees ZandijkCa`Beto, het huis van Beto, je moet het gezien hebben! Rust, natuur en cultuur, zonder de drukte van het dagelijkse drukke bestaan. Gezeten op het terras van Rolf en Inge kijk je naar alle kanten om je heen en luister je naar de vogels en de stilte. Een goed glas wijn en het overheerlijke Italiaanse eten completeert een onvergetelijke vakantie. Tot ons volgende bezoek!