Ca'Beto

Appartementen - Marche Vakanties

Last update
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Appartementen


Voor alle appartementen geldt dat wij de eerste ochtend na aankomst voor u een heerlijk gratis ontbijt klaar hebben staan in de koelkast van uw appartement.
Uiteraard hoeft u geen hand- of theedoeken en beddengoed mee te nemen. Op woensdag is er een extra schoonmaak van de badkamer. Elke dinsdag en donderdag krijgt u verse handdoeken.


Appartement Dante
Een nieuw appartement op de begane grond, ook toegankelijk voor minder validen. Het is geschikt voor 2 (of 3 met exta bed) personen met een keuken/woonkamer met uitgebreide keuken, zitbank en eethoek; cv, badkamer en  slaapkamer. Bovendien via twee openslaande deuren toegang tot uw privetuin en terras. De grootte van Dante bedraagt ongeveer 35 m2 exclusief een groot terras en flinke tuin.


Appartement Bramante

Appartement geschikt voor 4 (of 5 met exta bed) personen met een uitgebreide keuken/woonkamer met eethoek en zitbank, cv, badkamer en 2 slaapkamers: een romantische slaapkamer voor de ouders en een kinderkamer met twee aparte bedden. Bovendien een schitterend uitzicht. Gelegen op eerste etage met een oppervlak van 37m2 en gebruik van de grote tuin met diverse terrassen.


Appartement Raffaello

De keuken/woonkamer van het appartement is voorzien van een comfortabele zitbank, uitgebreide keuken, een mooie badkamer en romantische slaapkamer. Verder centrale verwarming en voor een gezellige avond in de koelere periodes ook een  houtkachel.
Gelegen op de eerste etage met een oppervlak van 34m2 en gebruik van de tuin met diverse terrassen. Bovendien is er boven een zitje met prachtig uitzicht.
 

                                                             

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu