Last update Maa 05 apr 2021

Appartementen

Voor alle appartementen geldt


dat wij de eerste ochtend na aankomst voor u een heerlijk gratis ontbijt klaar hebben staan in de koelkast van uw appartement.
Uiteraard hoeft u geen beddengoed mee te nemen  en ook geen eigen handdoeken. Op woensdag is er een extra schoonmaak van de badkamer.  


Appartement Dante
Een  appartement op de begane grond, ook toegankelijk voor minder validen. Het is geschikt voor 2 (of 3 met exta bed) personen met een keuken/woonkamer met uitgebreide keuken, zitbank en eethoek; cv, badkamer en  slaapkamer. Bovendien via twee openslaande deuren toegang tot uw privetuin en terras. De grootte van Dante bedraagt ongeveer 35 m2 exclusief een groot terras en flinke tuin.


Appartement Raffaello
De keuken/woonkamer van het appartement is voorzien van een comfortabele zitbank, uitgebreide keuken, een mooie badkamer en romantische slaapkamer. Verder centrale verwarming en voor een gezellige avond in de koelere periodes ook een  houtkachel.
Gelegen op de eerste etage met een oppervlak van 34m2 en gebruik van de tuin met diverse terrassen. Bovendien is er boven een zitje met prachtig uitzicht.


 


                                                             Appartement Bramante

Een groter appartement met twee slaapkamers, een badkamer en een ruim eet-woongedeelte, gelegen op de eerste etage. Vanuit het raam en het kleine terrasje boven heeft u een mooi uitzicht op de omgeving, maar u kunt natuurlijk ook gebruik maken van de grotere terrassen en zitjes die overal in de tuin en boom-
en olijfgaard aanwezig zijn.